06.06.2019

Predstavljamo LOCATIONS na konferenciji AdRia4Blue: posjetite nas!REA Kvarner od danas do subote sudjeluje na međunarodnoj gospodarskoj manifestaciji pod nazivom AdRia4Blue koja se održava na riječkom Terminalu. Želeći dati poticaj hrvatskom plavom gospodarstvu i održivom razvoju, Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Rijeka u suradnji s Kraljevinom Norveškom kao zemljom partnerom, u kontekstu tradicionalne, a ove godine i jubilarne 20. regate FIUMANKA organizira manifestaciju s ciljem promocije plavog gospodarstva i održivog razvoja.

U okviru manifestacije AdRia4Blue promoviraju se plavo gospodarstvo i održivi razvoj kroz teme čistih obala voda i mora, mora kao izvora zdravlja i hrane te zelenih i pametnih tehnologija, te klastera u pomorstvu. AdRia4Blue ima izlagački i konferencijski dio – prezentacije, panel rasprave i B2B sastanke, kao i popratne sadržaje: Eko akciju čišćenja podmorja riječke luke te Adria Gastro Duel – kulinarski show vrhunskih hrvatskih šefova u pripremi morskih delicija.

Regionalna energetska agencija Kvarner u suradnji s kolegama iz Regionalne razvojne agencije Primorsko-goranske županije jedan je izlagača koji predstavljaju svoje aktivnosti, projekte i usluge.

U konferencijskom dijelu programa, u četvrtak 6.6.2019. s početkom u 12:25 sati, ravnatelj Darko Jardas održat će izlaganje „Zelena mobilnost u Rijeci kao kruzerskoj destinaciji“, odnosno predstaviti rezultate EU MED projekta LOCATIONS, koji se putem informativnih panoa na temu prezentacije mjera riječkog Plana za nisko-ugljični transport i mobilnost predstavlja i u izlagačkom dijelu konferencije.

Više informacija o ovoj konferenciji možete pronaći na njenim službenim web stranicama.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da prisustvuju današnjem predavanju g. Jardasa, ili nas posjete u izložbenom šatoru kamo je moguće dobiti informacije ne samo o projektu LOCATIONS, već i drugim djelatnostima Regionalne energetske agencije Kvarner.