04.10.2010

Župan Zlatko Komadina predstavio projekte energetske učinkovitosti

Od 29.rujna do 1. listopada 2010. godine, župan Zlatko Komadina sudjelovao je na 9.Međunarodnom znanstveno-stručnom savjetovanju pod nazivom "Energetska i procesna postrojenja" i 4. Međunarodnom forumu o obnovljivim izvorima energije koji su se održali u Dubrovniku.

Izlaganje župana Zlatka Komadine na temu "Dobra praksa u provođenju projekata energetske učinkovitost i obnovljivih izvora energije u Primorsko-goranskoj županiji" održano je u sklopu svečanog otvorenja Savjetovanja koje je najavljeno kao najvažnije okupljanje iz područja energetskih i procesnih postrojenja i obnovljivih izvora energije u regiji.

Program predavanja Foruma bio je otvoren za sve zainteresirane iz područja turizma, malih obiteljskih objekata i dr., te popraćen izložbom i mogućnošću ugovaranja te izvođenja solarne i ostale opreme pod najpovoljnijim uvjetima.

Najzanimljivijim ostvarenim neovisnim projektima primjene obnovljivih izvora energije dodijeljena su priznanja za iznimno vrijedan doprinos promicanju primjene obnovljivih izvora.